UREĐENJE VRTA, HORTIKULTURA, VRT, NAVODNJAVANJE.

Usluge

Uređenje vrta - Hortikultura

1. Uređenje vrta

Izveli smo brojne manje i veće vrtove u Zagrebu i njegovoj okolici, uredili vrtne terase i prostore uz poslovne i javne objekte, te izveli nekolicinu vrtova, parkova većih dimenzija. Sve to dalo nam je veliko iskustvo i na brojne od njih smo vrlo ponosni.

Read More
održavanje vrta

2. Održavanje vrta

Naš stručni tim vodi brigu o održavanju vašeg vrta, pravovremenoj košnji, prignojavanju, orezivanju živica, ukrasnih grmova, stabala i voćki te stručnoj zaštiti od biljnih bolesti i štetnika.

Read More
Vrtna oprema - Herbafarm magnolija

3. Vrtna oprema

Izvodimo vrtne staze od raznih materijala, pravilnih i nepravilnih oblika. Ako želite postaviti vrtni roštilj, sjenicu ili kutak za odmor, trebate lijepu i funkcionalnu stazu za prilaz.

Read More

4. Navodnjavanje vrta, tegli

I vaš vrt treba štedljivi sistem za NAVODNJAVANJE. Mi ćemo vam dati najpovoljniju ponudu i cjelovito rješenje vaših potreba uključujući i ugradnju RAIN BIRD SUSTAVA ZA NAVODNJAVANJE sa rasprskivačima ili sprinklerima i cijevima kap po kap.

Read More

5. Naši noviteti za vrt

Naši noviteti za vrt su produkt našeg inovativnog i dizajnerskog rada proizvedeni u cilju kreativnog uređenja vašeg vrta, parka, okućnice, stambenog ili poslovnog prostora.

Read More
umjetna trava

6. Umjetna trava

Postava umjetne trave u vrt ili na terasu. Za sve one koji su prezaposleni, te ne stižu ili nemaju želju vikende provoditi sa kosilicom u ruci, predlažemo kvalitetnu i dugotrajnu umjetnu travu koja izgleda poput žive.

Read More