UREĐENJE VRTA, HORTIKULTURA, VRT, NAVODNJAVANJE.

Herbadesign-oktogonalni-cvjetni-modul
Zidna-slika-od-cvjetnih-modula-Herbadesign-sa-umjetnim-biljem

Ponosni smo na naše inovativne proizvode koje već koriste vrtlari i ljubitelji vrtova u čitavoj regiji.

Trebam vertikalni vrt, Vertikalni zeleni zid, vertical garden

Naš inovativni sistem Herbadesign modula za unutrašnje i vanjsko ozelenjavanje zidova:- zid u potpunosti prekriva modularna konstrukcija mini tegli sa biljem. Bilje je prilagođeno rastu u posudama i zahtjeva minimalnu brigu i održavanje.

 

Vetrikalni zeleni zid unutrašnji

  • Vertikalni zeleni zid unutrašnji sa automatskim navodnjavanjem
  • Vertikalni zeleni zid unutrašnji  sa ručnim zalijevanjem

Vertikalni vrt vanjski

  • Vertikalni vrt vanjski sa termoizoliranim modulima i automatskim navodnjavanjem
  • Vertikalni vrt vanjski sa termoizoliranim modulima i ručnim zalijevanjem

Pročitajte najnoviji članak o našim proizvodima vertikalnih vrtova na portalu emajstor ovdje.

Trebam vrtne rubnjake

Metalni čvrsti i trajni vrtni rubnjaci u modernoj antracit sivoj ili pocinčanoj boji vrlo se lako postavljaju. Pri tome trebaju samo ručne škare za lim, kliješta i odvijač. Budite sam svoj majstor i naručite ili pozovite nas.

Vrtni rubnjaci Herbadesign antracit metalni,
vis 11cm, duž 200cm

Vrtni rubnjaci Herbadesign pocinčani metalni,
vis 11cm, duž 200cm

Trebam travne rešetke

Travne rešetke male i velike Herbadesign omogućuju izradu auto-parkirališta, staza, sanaciju strmih pokosa, a sve to uz mogućnost postave štedljivog podzemnog sustava za navodnjavanje ispod njih, jer imaju izrađene utore sa donje strane na svakih 30 cm.

Travna rešetka za velika opterećenja,
visine 10 cm za teretna motorna vozila (dim 620x620x100 mm)
Travna rešetka standard
visine 5 cm za osobna i dostavna vozila (dim 707x570x50 mm)

Trebam Herbafertil

Herbafertil je naš provjereni patentirani poboljšivač tla koji pomaže slabovitalnim stablima i grmovima da se brzo oporave te dobiju zdravu boju lista i bogat plod.

𝐇𝐞𝐫𝐛𝐚𝐟𝐚𝐫𝐦 𝐌𝐚𝐠𝐧𝐨𝐥𝐢𝐣𝐚 svojim inovacijama liječi stara i bolesna stabla, produljuje im život i daje snagu za stvaranje novih listova i zdravih pupova kroz dugogodišnji & dugotrajni učinak naših autohtonih proizvoda!

Kako smo spasili hrast Dedeka pročitajte u članku ovdje.

Prodajno mjesto Herbafertila

Trebam krovni vrt

Na ravnim krovovima garaža i nadstrešnica ukoliko imaju dovoljnu nosivost, može se postaviti hidrozolacija i napraviti krovni vrt i to sa ili bez automatskog navodnjavanja kap po kap.

Trebam umjetnu travu

Odlično rješenje za sve prezaposlene – izgledom moderna umjetna trava visoke kvalitete djeluje prirodno i lako se održava. Možete je postaviti na terasu, balkon ili čak u vrt na pripremljenu pješčanu podlogu.

Trebam mrežu protiv krtica

To je spasonosno rješenje za sve ljubitelje lijepog travnjaka koji se moraju nositi sa štetama koje im čine krtice. Primjena je jednostavna. Prije postave novog travnog busena, ispod njega se ranije postavi čvrsta i trajna mreža protiv krtica. Ona se pokrije travnim busenom i kada se busen sraste sa tlom, krtica ne može progristi niti odgurati mrežu.

Trebam cvjetne ili začinske zidne module

Za sve one kojima je vertikalni zeleni zid preskup ili nemaju mogućnost dovođenja i odvođenja suviška vode, vrlo lijepo rješenje su zidni moduli Herbadesign. Heksagonalni tj. šesterokutni moderni, trajni i lijepi kače se na zid na tiplu, poput slike.

Umjetno bilje ne preporučamo za van jer izbljedi na suncu. Mogu bit i osmerokutni ili trokutasti, po vašoj želji.

Trebam cvjetno zidno ogledalo

Ako želite biti originalni i zadiviti prijatelje vrijednim poklonom, darujte im ili sebi cvjetno zidno ogledalo. Ono širi i odražava okolni proctor, a biljka sa teglom na ogledalu izlazi iz tog plošnog blještavila u okolni trodimenzionalni prostor.

Trebam živu sliku od stabilizirane mahovine

To je slika od žive mahovine ili islandskog lišaja, koja je raznim postupcima stabilizirana, tako da može trajati u zatvorenim prostorima na ravnoj podlozi kao slika.

Žive slike od sukulenata

Trebam veliki adventski vijenac od 1 do 2m promjera

Veliki adventski vijenac sa tinjalicama poput svijeća je naša nova ponuda za Predbožićno slavlje. Za promjer vjenca 1,5 do 2m i debljinu 25 do 30 cm morate se predbilježiti bar mjesec dana ranije.