UREĐENJE VRTA, HORTIKULTURA, VRT, NAVODNJAVANJE.

Uređenje vrta - Hortikultura
Uredjenje-vrtasrednja2

Do sada smo od 1994. god. izveli brojne manje i veće vrtove u Zagrebu i okolici. To nam je dalo veliko iskustvo i ponos za uspješno, moderno i sa ljubavlju projektirane i izvedene vrtove, parkove, okućnice i dvorišta.

Uređenje vrta

Izrada hortikulturnih rješenja za Vaš vrt

Za vas ćemo osmisliti vrt koji će zadovoljiti sve vaše želje, a suptilna kombinacija i raspored vrtnih elemenata garantirat će jednostavnost i ljepotu.

Uređenje vrta izmjena novog/starog vrta

Vaš novi vrt, park, dvorište ili okućnica biti će uređeni po principu KLJUČ U RUKE, što je izuzetno važno za kvalitetu i brzinu izvedenih radova.

Preuređenje postojećeg vrta

Vaš postojeći vrt koji vas više ne zadovoljava preurediti ćemo po vašim zahtjevima uz visoke estetske kriterije.

Postavljanje travnog busena

Travni busen garantira kvalitetni i gusti travni pokrov u vašem vrtu već za nešto više od tjedan dana od ugradnje. Za sve koji žele što prije uživati u gustom travnjaku, a imaju obilje sunca u vrtu.

Postavljanje povišenih vrtnih gredica

Danas većina hobi vrtlara želi svježe povrće u vrtu, ali bez nepotrebnog saginjanja i prekopavanja tj. štihanja. Povišene gredice vam pružaju taj komfor.

Postavljanje vrtnih komposišta

Danas sav bio otpad iz povrtnjaka možete upotrijebiti za izradu svog bio komposta, kojim ćete prignojavati svoje biljke u vrtu. Drveno, lijepo i trajno.

Postavljanje vrtnih rubnjaka

Metalni vrtni rubnjaci Herbadesign omogućuju vam lako postavljanje i još lakše održavanje vrta uz lijepi, trajni i uredni izgled.

Postavljanje vrtnih kućica, nadstrešnica i pergola

Kutak za sebe u vrtu možete naći u zasjeni svoje pergole, vrtne alate možete odložiti u vrtnoj kućici, a drva za kamin ili ostalo što ne smije pokisnuti ispod drvene vrtne nadstrešnice.

Galerija Slika