UREĐENJE VRTA, HORTIKULTURA, VRT, NAVODNJAVANJE.

Ukratko o Herbafarm Magnoliji:

Nadamo se da će te na našoj web stranici naći sve ono što vas zanima u vezi vašeg sadašnjeg ili budućeg novog vrta.

Naše poduzeće Herbafarm – magnolija d.o.o. osnovano je u Zagrebu 1994. godine i od tada se bavi poslovima u hortikulturi i uređenju okućnica te vrtova oko obiteljskih kuća kao i većih rezidencijalnih parkova.

Od ideje, izrade idejnog rješenja, hortikulturnog projekta (projekta krajobraznog uređenja) pa do konačne izrade vrta i vrtno – tehničkih detalja.

Sa punim povjerenjem nas možete kontaktirati i pozvati u vaš vrt, a mi ćemo opravdati vaše nade i želje tako što ćemo vam izraditi vrt po vašoj mjeri i ukusu pazeći da svaki detalj bude osmišljen baš za vas u skladnu, lijepu i funkcionalnu cjelinu.

Herbafarm magnolija

O timu

Tin Udovč

izvršni direktor

Tin Udovč, rođen u Zagrebu, odrastao u Velikoj Gorici, završio Ekonomski fakultet u Zagrebu. Radi kao Izvršni direktor u poduzeću Herbafarm-magnolija d.o.o. Timski igrač, ljubitelj zelenila, prirode i vrtova, uvijek u traženju boljih, ljepših i efikasnijih rješenja.

tin.udovc@gmail.com

Maks Udov

dipl. ing. šumarstva, tehnički direktor

Maks Udov, rođen u Zagrebu, završio IV gimnaziju u Zagrebu i Šumarski fakultet u Zagrebu. Radio u Hrvatskim šumama te osnovao 1994. god. poduzeće Herbafarm-magnolija d.o.o. koje se izdvaja po svom inovativnom radu na području Urbanog šumarstva i hortikulture.

udov.maks@gmail.com

Ana Jurišić

dizajnerica vrtova

Ana Jurišić - osebujna i smjela dizajnerica vrtova, završila je smjer hortikulture na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Svojim uvijek originalnim idejnim rješenjima zadivljuje i suradnike i stručnu javnost. Uporna, draga i inovativna uspjeva u ovim zahtjevnim vremenima održati vrhunsku kvalitetu i estetiku svojih radova.

ana@dobriduh.hr

Tanja Udovč

dizajnerica vrtova

Pedantna, marljiva i umjetnički kreativna, mag.ing.prosp.arch.se dokazala kroz brojne uspješne projekte krajobrazne arhitekture. Studij krajobrazne arhitekture uspješno je završila na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Takvo sveobuhvatno znanje je produbila kroz rad u projektnom uredu 3E PROJEKTI. Zalaže se za permakulturna rješenja i općenito regenerativnu poljoprivredu te ih provlači kroz svoj rad.

tanja.udovc@gmail.com

Parneri: