UREĐENJE VRTA, HORTIKULTURA, VRT, NAVODNJAVANJE.

1. Uređenje vrta

Izveli smo brojne manje i veće vrtove u Zagrebu i njegovoj okolici, uredili vrtne terase i prostore uz poslovne i javne objekte, te izveli nekolicinu vrtova, parkova većih dimenzija. Sve to dalo nam je veliko iskustvo i na brojne od njih smo vrlo ponosni.

2. Održavanje vrta

Naš stručni tim vodi brigu o održavanju vašeg vrta, pravovremenoj košnji, prignojavanju, orezivanju živica, ukrasnih grmova, stabala i voćki te stručnoj zaštiti od biljnih bolesti i štetnika.

3. Vrtna oprema – METALNI VRTNI RUBNJACI

Vrtni rubnjaci metalni Herbadesign u antracit sivoj ili pocinčani. Visina 11 cm, dužina 200 cm. Upute za postavljanje vrtih rubnjaka možete preuzeti ovdje.

4. Vrtna oprema – TRAVNE REŠETKE HERBADESIGN

Travne rešetke STANDARD – upotreba za vrtne staze, parkirališta za osobna vozila,
Travne rešetke VELIKA OPTEREĆENJA- upotreba za protupožarne prilaze za vatrogasna vozila, za sanaciju strmih pokosa,

5. Vrtna oprema – SVI NAŠI PROIZVODI

Izvodimo vrtne staze, parkirališta, povišene vrtne gredice, vrtna jezerca i fontane, vrtne klupe i ognjišta, te pješčanike i drvene nadstrešnice, cvjetne žardinjere i suhozide.

6. Navodnjavanje vrta i tegli

I vaš vrt treba štedljivi sistem za NAVODNJAVANJE. Mi ćemo vam dati najpovoljniju ponudu i cjelovito rješenje vaših potreba uključujući i ugradnju RAIN BIRD SUSTAVA ZA NAVODNJAVANJE sa rasprskivačima ili sprinklerima i cijevima kap po kap.